Днями скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка останнім часом гастролює Росією і стала тренером російського шоу "Голос. Діти", побувала в гостях програми "Вечірній Ургант".

Світлана Лобода

Відповідне відео вийшло у ефір на російському телебаченні.

Під час шоу Лобода поскаржитися на те, що їй не дарують коштовності, а всі свої гроші вона вкладає у власні шоу та кар'єрний розвиток.

У відповідь Ургант жартома зазначив, що на пальцях у співачки безліч срібних кілець, але немає золотих прикрас. Світлана ж відповіла, що це всього лише дешева біжутерія, адже золото вона не любить, а діаманти їй просто не дарують.

Популярні новини зараз

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Працюємо. На колечка збираємо. Золота немає, це все біжутерія дешевенька. Я не люблю золото, а брюлики мені не дарують, але я і не люблю. Ні кілець, ні літаків, ні діамантом, нічого. Все пішло на шоу", — зізналася Лобода.

Цікаво що Ургант, детально розглядаючи блокнот із записами співачки, знайшов на його сторінках логотипу групи Rammstein, адже Лободу давно підозрюють у романі з її солістом Тілем Линдеманном, а також вважають, що саме він є батьком її молодшої дочки Тільди.

Тілль Ліндеманн та Світлана Лобода

Для шанувальників співачки не секрет, що ходять чутки, ніби дівчинку вона назвала на честь її батька-музиканта. Також Ліндеманна застукали біля лікарні, в яку Лободу потрапила в жовтні минулого року, а також вона неодноразово була помічена на його концертах.

Нагадаємо, скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Світлана Лобода виклала в мережу фотографії, на яких з'явилася в компанії російського телеведучого і гумориста Івана Урганта.

Також Знай.ua писав про те, що артистка заінтригувала новим кліпом, але на цей раз не своїм, а культової групи Rammstein на пісню Deutschland.