Переможниця Національного відбору на "Євробачення 2019" українська співачка MARUV часто радує численних шанувальників новинами та фотографіями на своїй офіційній сторінці в Instagram. Нещодавно скандальна артистка поїхала в Москву і збирається давати там концерти. Але цього разу епатажна артистка підірвала соцмережі гарячим фото в пікантній позі.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Анна Корсун (так звуть MARUV) опублікувала фотографію, на якій постала в пікантній позі, і в не менш пікантному вбранні. На знімку артистка сидить на попі, вона задерла одну ногу, тримає її руками і… облизує собі коліно. І все б нічого, але співачка одягнена в сексуальне вбрання.

На ній латексні панчохи, чорна трохи прозора водолазка і латексні рукавички, які досягають ліктів. При цьому на ногах Анни Корсун масивні черевики на шнурках з танкеткою і на величезних шпильках. Коротке волосся співачки акуратно причесане, на її обличчі яскравий зухвалий макіяж, а у вухах милі сережки-намистинки. Дівчина не дивиться в камеру, вона захоплена облизуванням коліна.

У підписі до фотографії українська зірка написала: "Photo by my lovely @gesthetica". Схоже, Анна відмінно провела час, а от дівчаток з її шоу-балету на фото не видно. Шанувальники зірки не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати. Хтось підтримує MARUV, хто її засуджує, а деякі просто милуються сміливими образами дівчата.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.