Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна сильно здивувала свою аудиторію милим фото і дитячим захопленням від цуценяти. Дівчина зображена під час водної прогулянки у неймовірно мальовничому місці. Співачка сидить на дерев'яному човні і тримає в руках миле цуценя. Для прогулянки Аліна Гросу вдягнула коротеньке блакитне плаття з білим мереживом, що оголює плечі. Її довге світле волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу похвалилася поповненням у родині: "Готуємо нові пісні, знімаємо нові фільми. Все це дуже добре! Але головну новину я ж вам так і не сказала. У нас скоро знову цуценята будуть. Аліна щаслива, ура", - написала співачка. Фоловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від милого цуцика, якого тримає в руках Аліна Гросу, але ще більше захоплення викликала сама артистка та її образ.

"Гарна", "Як лялька", "Я закоханий", "Краса", "Фотка шикарна і все, що на ній – теж", "Колір волосся супер", "Дуже милі", "Клас, як же вам щастить, я ось теж дуже хочу собаку, але знайти дуже складно", "Боже, яка милота", "Боже, ти просто няшечка, і цуценя теж, але ти більша", "З майбутнім поповненням", "Ти дуже красива. Аліна, ти найпрекрасніша в усьому світі. Я завжди любила тебе і твою музику бо вона чудова, така як ти", "Ви дуже гарна, Аліна", "Хатіко?", "Красуня! Найкраща співачка і актриса", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.