Режисери популярного шоу "МастерШеф. Професіонали" поділилися із глядачами приємною новиною - іспанський шеф-кухар Джорді Крус проведе для учасників кулінарний майстер-клас.

У найближчій програмі га телеканалі СТБ він приготує 3 культових страви іспанської кухні, а командам належить зробити як можна більше абсолютних копій страв шеф-кухаря.

Режисери проекту відзначають, що Джорді Крус отримав свою першу зірку Мішлен в 26 років. Це другий подібний випадок у світі. Наразі у арсеналі шеф-кухаря цілих 4 зірки.

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем

Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Для мене велика честь приїхати до вас на "МастерШеф". Я вперше в житті буду працювати на українській кухні, тому трохи хвилююся. Але впевнений, що ми знайдемо спільну мову, адже на вашому проекті зібралися справжні професіонали", - говорить відомий кулінар.

Режисери проекту "МастерШеф. Професіонали" розповіли про роботу з відомим шеф-кухарем.

"Зйомка пройшла супергладко, нам дуже сподобалося працювати з Джорді. Перш за все, наш гість виявився профі своєї справи, причому я кажу не тільки про те, як він готує, але і як він працює в кадрі. З першого погляду було видно, що Джорді величезний телевізійний досвід. Він привіз багато унікальних продуктів з собою, все було підготовлено для зйомки. Відразу стало зрозуміло, що ми в надійних руках! Джорді зміг привнести собою щось унікальне в наш "МастерШеф". Сподіваюся, що і глядачі відчують цю магію через екран", - каже керівник проекту Андрій Пишний.

Нагадаємо, в суботу, 2 березня, відбулася прем'єра нового шоу "МастерШеф. Професіонали". Вперше учасниками проекту стали не кулінари-аматори, а досвідчені шеф-кухарі. Деякі з них можуть похвалитися престижними нагородами і навіть наявністю власних ресторанів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий канадський та український кулінар кубинського походження Ектор Хіменес-Браво, головний суддя популярного проекту "МастерШеф" не так давно розмістив на своїй сторінці в Instagram фото інтимного характеру.

Також Знай.ua писав про те, що стало відомо про смерть учасниці команди кулінарного телешоу "Майстер Шеф" Алевтини Шевченко.