Головна актриса популярної студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала в мережу відео зі зворушливим зверненням до жителів нашої країни. Відео записано за кулісами сцени під час проведення благодійного концерту в Дніпрі. Про це в четвер, 28 лютого, стало відомо з публікації на офіційній сторінці актриси студії "Квартал 95" в Instagram.

У коментарі до відео Кравець написала: "Це наші ЗЕмляки-Дніпро!!! Стадіон «Дніпро Арена». Годину тому. До сліз!!! Спасибі тобі, дорога моя світобудова!))".

В коментарях підписчики підтримали актрису і висловили добрі слова на адресу творчості всього колективу гумористів:

"Вам теж величезне спасибі, Олено! За неймовірні емоції та позитив, який Ви нам даруєте!", "Спасибі за все, ми всі плакали) але це були сльози радості за те, що все-таки є люди, які вірять у світле майбутнє, а завдяки Вам, віримо і ми", "Ви - найкращі! Вас любимо, віримо Вам! Дай Бог Вам міцного здоров'я, сил на всі проекти, і бережіть себе Дорогі", "І вас, Оленка, було приємно побачити, син перший раз був у вас на концерті і констатував, мам так вони живі.... я думав придумані".

Олена Кравець

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що популярна українська гумористка Олена Кравець продовжує активно радувати своїх шанувальників спокусливими фотографіями. Так, днями зірка виклала в мережу серію чорно-білих фото учасниць Жіночого Кварталу, на яких вони постали в "чуттєвих" позах. Відзначається, що фото зробила резидент Жіночого Кварталу, зірка Голосу країни Марта Адамчук.

Як повідомляв портал "Знай.uа": окружний адміністративний суд міста Києва порахував, що довідка СБУ про Федора Добронравова складена з порушенням нормативних вимог і при відсутності належних обгрунтувань. Скандальному російському акторові театру і кіно Федору Добронравову скасували заборону на в'їзд в Україну. Крім того, анульовано рішення про те, що в Україні не можна показувати деякі фільми з його участю.

Також "Знай.uа" писав, що популярний виконавець Святослав Вакарчук опублікував в мережі відеозвернення до українців, в якому закликав не голосувати "по приколу". Публікація одразу ж отримала відповідь від одного з кандидатів на головну посаду нашої країни.