Відома російська актриса Христина Асмус розкрила неприємний секрет її чоловіка, коміка Гаріка Харламова.

Так, артиска поскаржилася, що Хармалов дуже неорганізований і ніколи нічого не планує. Через це Асмус постійно відчуває стрес.

"Коли у мої підрахунки і плани вривається раптовість, у мене стрес… У цьому ми з Гаріком абсолютно різні! Він нічого не загадує, любить діяти по ситуації, все відкладає на останній момент і обожнює ось це "а давайте здамо квитки" або "кохана, пішли через півгодини на день народження до Кіркорова?" – поскаржилася Асмус підписникам в Instagram.

У коментарях підписники поспівчували Асмус і розповіли про схожі проблеми.

"У нас також)) мені потрібен настрій, план ітд., всякі несподівані плани вибивають мене з колії", "Також, все розписано по днях на місяць вперед, і якщо щось пішло не так -стрес((Не знаю погано це чи добре", – пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше повідомлялося, що російська актриса, зірка комедійного серіалу "Інтерни" Христина Асмус часто публікувала в соцмережах знімки, де на її обличчі присутні сліди страшних побоїв. Шанувальники часто їдко жартували, мовляв це постарався Гарік Харламов. Тим не менше зараз фанатам вже не до жартів, реально — справа може бути у чоловікові.

До прикладу, на одному з останніх фото у Асмус видно синяк навіть під товстим шаром макіяжу, яким вона, мабуть, хотіла приховати його. Може, Христина тим самим дає знак своїм шанувальникам про допомогу, але це лише одна з версій того, що відбувається.

Нагадаємо, дружина Гаріка Харламова, зірка телесеріалу "Інтерни" Христина Асмус порадувала шанувальників досить пікантним фото з ванної кімнати.

Раніше Знай.uа повідомляв, Гарік Харламов прокоментував чутки про можливі зради його дружини.

Також Знай.ua писав, Христина Асмус показала непристойний жест своїм фанатам, чим просто поставила фоловерів у незручне становище