Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все з'являються нові фото. Так і в цей раз танцюрист поділився забавним знімком, який був зроблений в цікавому місці.

На фотографії, яка з'явилася в записі зоряного танцюриста, він постав на огляд публіки в кумедному образі в дитячій кімнаті. Але це місце більше нагадує дитячий садок. Деякі шанувальники навіть пожартували, що танцюрист помолодшав до садочка. Влад Яма зображений як би "застуканим зненацька" з іграшковим немовлям на руках. На ньому прості сірі джинси, чорна футболка і темні кросівки.

У підписі до фотографії зоряний танцюрист жартівливо написав: "Моя ідеальна гримерка". Геолокація до фото свідчить про те, що воно було зроблено в торгово-розважальному центрі "Караван" у Дніпрі. Численні шанувальники зоряного танцюриста не залишилися байдужі до такого милого фото і почали активно обговорювати. Фанати в захваті від забавного образу свого улюбленця і засипають його компліментами в коментарях.

"Дякую за майстер-клас", "Дякую за зустріч в Дніпрі, було дуже круто", "У вас з'явилася нова дитина?", "Влад, а сучасні дитячі казки з дитячим цікавим інтонаційним писанням пробував писати? А мудрі казки пробував писати, ні, хіба? Раз ти хочеш стати ідеальним батьком, то повинен знати, писати і читати своїм дітям казки", "І я так хочу", "Влада застукали на гарячому. Таємне захоплення розкрито", "Треба перуку", "Сильно помолодшав", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.