Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment розповів шанувальникам про свого батька.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував фотографію з рідною людиною і привітав його з Днем народження. На фотографії, яку холостяк зробив на телефон, він позує на прогулянці з татом. Шанувальники відзначили зовнішню схожість чоловіків. Іраклі зображений у чорній толстовці з рюкзаком на плечах, а його батько вийшов на прогулянку в блакитній футболці, поверх якої накинув картату кофту.

У підписі до фото Іраклі Макацарія написав кілька рядків грузинською мовою та вітання російською. "Спасибі велике всім за привітання. А сьогодні у головного чоловіка нашої родини День Народження. Мій батько дав мені розуміння з дитинства, яким повинен бути справжній чоловік. Я дуже вдячний йому за все, що він зробив для мене. У мене найкращий приклад батька, який тільки може бути і я буду всіляко намагатися стати таким же, як він. З Днем Народження, тато, я тебе дуже люблю", - зворушливо написав шоумен.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі, фанати активно долучилися до привітань і пишуть купу приємних побажань. "З Днем Народження! Довгих років, здорових онуків", "Довголіття Вашому батькові!", "У Вас чудовий батько, якому дуже пощастило з сином. Передавайте йому найтепліші побажання, любові, здоров'я і багато-багато щастя", "Гарна сім'я", - пишуть шанувальники.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат.

Популярні новини зараз

Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.