В п'ятницю, 22 березня, у Палаці Спорту в Києві увосьме відбулася церемонія нагородження найпрестижнішої музичної премії YUNA 2019. Серед кращих представників індустрії виявилася і переможниця Національного відбору на Євробаченні 2019 MARUV. Співачка удостоїлася почесного звання - стала відкриттям року за версією музичної премії YUNA 2019.

Артиска здивувала всіх неординарним образом на церемонії - MARUV з'явилася в ефектній перуці бузкового кольору, передає "Clutch".

"Премія YUNA 2019. В моїх руках опинилося одразу 4 нагороди в категоріях: "Відкриття року", "Кращий дует", "Найкраща пісня на іноземній мові" і "Кращий електронний хіт". З нетерпінням чекаю виходу телеверсії церемонії 29 березня". написала в своєму Instagram MARUV

Популярні новини зараз

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

У коментарях користувачі дали різну оцінку луку артистки:

"За що єдине можна сказати спасибі нацвідбору, так за те, що я для себе відкрив MARUV", "Мені дуже подобається Аня, люблю акустичні виступи. Подобається стиль, але луки на Юні – фігня рідкісна. Соррі, це виглядає дешево і безглуздо. Кислотно-зелений ансамбль, як на мене, був окей", "Королева цього вечора. На голову вище всіх – у прямому і переносному сенсі. Греммі вже чекає на тебе".

Нагадаємо, що популярна співачка MARUV, яка відмовилася виступати за Україну на "Євробаченні", не могла не запам'ятатися українцям своїми яскравими виступами і танцями. Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Світське життя".

Варто відзначити, що однією з традиційних фішок співачки стала взуття на величезних підборах. Підбори — це особливий фетиш співачки.

Maruv, учасниця Національного відбору України на Євробачення 2019

"Для артиста, який активно рухається, танцює, підбори дуже важливі, тому до їх вибору я дуже серйозно ставлюся. Зі мною завжди тільки круте взуття, яка вже пройшло вогонь і воду", - зазначила MARUV.

Як повідомляв Знай.uа, гаряча MARUV замість Євробачення поїхала підкорювати ще одну пострадянську країну.

Також Знай.uа писав, MARUV втекла з України в одних колготках: бомба, нескінченні ноги.