Український гуморист, актор і телеведучий Сергій Притула часто ділиться новинами свого зіркового життя з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram. Тільки-но вщухли скандали навколо Національного відбору на Євробачення, і Притула вирішив показати дещо не пов'язане з цією подією. Як виявилося, телеведучий вирішив вилетіти з України, але не просто так, а з патріотичних спонукань.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Сергій Притула опублікував фотографію, на якій позує в салоні літака у футболці вболівальника збірної України з футболу. Як стало зрозуміло з підпису до фото, Сергій Притула відправився в Люксембург на матч збірної України, який там проходить.

"А поки всі втикають в телефони, Сірожка просто радий, що, нарешті, може полетіти на матч Збірної! Як же довго я чекав цього дня! Відпрацювавши 6 концертів за 3 дні, вважаю, що це можна трактувати, як маленьку нагороду за старання!", - написав Притула у підписі до фотографії. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото на сторінці свого кумира.

"Вчора були у Вас на концерті. Ви – вогонь. Нехай після матчу настрій буде ще кращим", "Побачимося на стадіоні", "Це звичайно круто, але вже потрібно і нову футболку збірної купити", "Молодець! Дуже радий за твою роботу на новому каналі, удачі тобі надалі! І молодець, що підтримуєш збірну", "Гідно підтримайте там наших хлопців", "Гарної подорожі Вам, Сірожа", "За такої підтримки, збірна просто зобов'язана перемогти", "Спасибі за концерт у Василькові, це було круто", "Ну все, тепер нашій збірній точно пощастить", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, пародія на Добкіна обернулася відром бруду для Притули.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.

Також портал "Знай.uа" писав, що священик відповів Притулі на промову про Томос.