16 березня у Москві померла відома російська співачка Юлія Началова. Після її похорону, які відбулися 21 березня, у мережі стали з'являтися раніше невідомі факти з біографії зірки.

Як виявилось, Юлію Началову насправді звуть зовсім по-іншому. Наприклад, в документах у неї вказано подвійне прізвище.

"Померла широко відома і популярна співачка і актриса Началова-Алдоніна Юлія Вікторівна", – написала у депутатському запиті з проханням про надання безкоштовного місця на кладовищі Оксана Пушкіна.

Началава розлучилася з футболістом Євгеном Алдоніним у 2011 році, у них залишилася спільна донька Віра. Як зізнавалася співачка, їй не хотілося міняти прізвище через тривалу бюрократичну тяганину.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Юлія Началова

Крім того, Юлію Началову хрестили під церковним іменем Іулия, в честь святої Іулии Коринфської. З грецької мови це ім'я перекладається як "пухнаста".

Раніше повідомлялося, що відразу ж після смерті Юлії Началової її шанувальники взялися обговорювати, з ким залишиться жити її 12-річна донька.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що досить довго шанувальники були впевнені, що донька співачки буде жити разом з батьком Євгеном Алдоніним. Проте в день похорону артистки її піар-менеджер впевнено спростувала ці припущення, зазначивши, що Віра залишається з бабусею і дідусем.

За словами помічниці і давньої подруги Юлії, це рішення було прийнято, виходячи з інтересів дитини, адже бабуся допомагає їй з навчанням, в той час як батько весь час зайнятий.

Юлія Началова

Нагадаємо, Олександр Пєсков шокував присутніх на похованні Началової зовнішнім виглядом.

Раніше Знай.uа повідомляв, Катя Лель розповіла журналістам про свою останню зустріч з Юлією Началовой. Лель зазначила, що бачила, як співачці важко: на її обличчі і руках була помітні набряки.

Також Знай.uа писав, батько Юлії Началовой вперше розповів, що насправді вбило його дочка і якими були її останні слова.