Відома українська телеведуча та бізнес-вумен Маша Єфросиніна зворушливо привітала коханого чоловіка Тимура Хромаєва з Днем народження. Зірка написала для нього вірш, який записала на відео та опублікувала його в соціальній мережі.

Знаменитість рідко розповідає про своє особисте життя, не часто публікує знімки з чоловіком та рідко дає коментарі стосовно їхніх стосунків. Однак 23 березня виявилося для телеведучої особливим днем, в який вона захотіла зізнатися в коханні своєму чоловікові на весь світ.

Маша Єфросиніна

На своїй сторінці в Instagram Єфросиніна опублікувала відеоролик, на якому зачитала власну поезію, присвячену Тимуру Хромаєву. Таким чином вона привітала свого чоловіка із днем його народження.

Маша Єфросиніна

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Показати ще

Поезія розпочалася зі слів, що Тимур знає, як вона оберігає їхній "світ", але в суботу, 23 березня, вона вітає його з днем народження сімнадцятий раз поспіль, тому відчула гостру потребу зробити це публічно.

Нагадаємо, що телеведуча Маша Єфросиніна вміє дивувати шанувальників і не лише творчими здобутками, а й цікавими світлинами, в тому числі і досить пікантними.

Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами своєї творчого та особистого життя. Цього разу телезірка затьмарила мережу сміливим фото, на якому позує з чоловіком.

Маша Єфросиніна

На фотографії, яка з'явилася в блозі Маші Єфросиніної, вона постала на огляд публіки в пікантній позі разом з чоловіком.

Як видно з кадру, пара знаходиться десь в теплих краях, адже на тлі видніються пальми і море. Телеведуча постала на фото в накинутому на голе тіло пляжному халаті. Маша задерла довгу ногу, висадивши її на плечі коханого чоловіка і обвила руками шию Тимура Хромаєва. Чоловік в свою чергу обійняв дружину за талію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна похвалилася чудовою фігурою.

Також Знай.ua писав, Маша Єфросиніна поділилась секретом розкішного волосся.