Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Так, тепер Аліна в черговий раз підкреслила свою "дорослість" і виклала в мережу пікантне фото, на якому засвітила груди. На чорно-білому знімку Гросу хитромудро склала руки на грудях, при цьому на ній темна майка, з-під якої виглядає бюст. Волосся Аліни укладені в красивій зачісці, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи. Артистка не дивиться в камеру, на її обличчі загадковий вираз.

У підписі до фотографії Аліна Гросу запропонувала фанатам пограти, складаючи вірші. "Хлопці, пропоную пограти в рими, може навіть вийде спільні вірші написати. Пишіть від себе 2 речення – я постараюся продовжити їх двома своїми рядками", - написала співачка. Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від віршів Аліни, які вона публікувала раніше, і з ентузіазмом почали писати свої пропозиції.

Раніше повідомлялося, що Аліна Гросу змусила фанів пофантазувати. Зірка виклала в мережу кілька пікантних фото в образі монашки. На ній темна мантія з білими вставками, а голова покрита спеціальним убором, під яким заховане волосся. При цьому Гросу тримає в руках пудреницю і фарбує губи яскравою помадою. У підписі до фото артистка написала: зізнання "Монашки".

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.