Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно працює в Росії, похвалилася пишним декольте. Про це пише Clutch.

40-річна Ані Лорак дуже любить епатувати публіку і часто знімається у відвертих фотосесіях. Нещодавно співачка виклала провокаційне фото, на якому позує в сукні-бюстьє з відвертим вирізом. Наряд створив з фігурою Кароліни справжнє диво: талія здається ще тоншою, а бюст - пишнішим.

Під фото шанувальники Лорак буквально засипали її компліментами. Однак, знайшлися і недоброзичливці, яким не подобається надмірна худорба співачки.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

"Ти Ані Лорак дуже красива", "Неймовірно красива", "Няшка", "Чудова", "Звідки скільки краси", "Красива і талановита!", "Крихітка ти супер", "Чудово виглядаєш.Я тебе дуже люблю!", "Карколомна Діва", "Обожнюю тебе!!!! Гіперсексуальна!!!!", "Що ж так схудла????", "Як Попелюшка.. тендітна.. але вже вистачить худнути!!" — пишуть в коментарях.

Раніше повідомлялося, що Ані Лорак вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася черговим селфі з автомобіля, позуючи у чорній водолазці і піджаку, доповнивши образ круглими золотими сережками. Так, артистка виглядала свіжо, зробивши денний макіяж, а ще недавно вона виставляла сумні кадри після розлучення з чоловіком Муратом.

"💋", - лаконічно підписала кадр Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Це одна з гідних фото, без голого заду і голих цицьок.", "Розлучення на користь пішло!!!😂", "Найкрасивіша жінка в світі 💋💋💋💋", "Красива посмішка у тебе👏👏👏", "Очі як два магнітика))) не відірвешся)".

Нагадаємо, Кіркоров заявив, що Лазарєв стане його наступником на пісенній сцені.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ані Лорак похвалилася дуже яскравими фото, на яких виглядає щасливою і багато посміхається.

Також Знай.uа писав, знаменита телеведуча Лєра Кудрявцева вирішила в 47 років завагітніти третьою дитиною.