Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Нещодавно знаменитість похвалилася новою україномовною піснею "Дим", примірявши образ з чорно-білого кліпу. Так, артистка позувала у довгому чоловічому піджаку та білій сорочці з краваткою, виставивши напоказ розкішні ноги.

"Як вам наш #Дім?
Я цю пісню закохалася з першої секунди . Такий Український Pop мені по душі! @realpotap - ти геній ! Захоплююся тобою завжди! Люблю!! ♥️
Дякую @dj_bloodless , який писав пісню разом з Потапом! І звичайно за супер саунд шлю свою любов @vadimlisa і @roman_katruk !", - поділилася радістю Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Офігенна пісня,просто до мурашок!!!ВАУ!!!!!браво!!!", "Це не дивно,ваші пісні завжди прекрасні,як і ви😍🙈😊", "Шикарна пісня,прям зачепила душу,спасибі 👍❤", "Супееер, дуже мелодійно і рідною мовою😍😍😍💗💗", "Шикарна пісня!!! Браво, друзі)) Дійсно любов з першої хвилини!!!".

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.