Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася датою з коханим чоловіком, обличчя якого ретельно приховує від громадськості. Так, артистка спочатку виставила відео, на якому показала романтичну атмосферу зі свічками в особняку, а потім розвела багаття у дворі, прикрившись лише березовим віником. Втім, фото вийшло невдалим - здається, ніби Анастасія та сама палає у вогні.

"Вогонь кохання.❤️ ", - лаконічно підписала дивний кадр Волочкова. Фолловери ж ніяк не змогли висловити свої емоції, адже коментарі хитра балерина приховала. Варто зазначити, що про залицяльника Анастасії все ще відомо небагато - він чеченець по імені Малек, який працює охоронцем у спортивному клубі, куди щодня навідується артистка. Також у мережі з'явилися чутки, що раніше у велелюбного Малека була наречена, яку він кинув заради знаменитості. Втім, нещодавно Волочковій також приписували роман з не менш скандальним Микитою Джигурдою, адже парочка тривалий час не відходила один від одного ні на крок.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще