Зовсім недавно на екрани вийшов скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд". В ньому двоє дорослих чоловіків, Джеймс Сейфчак і Вейд Робсон, розповіли, що Майкл Джексон розбестив їх в дитинстві на своєму знаменитому ранчо.

Стрічка викликала справжній резонанс у всьому світі: шанувальники почали розчаровуватися у поп-королі, а деякі радіостанції відмовилися використовувати пісні Джексона. Родичі ж свято вірять у невинність музиканта, і вже підготували судовий позов на 100 мільйонів доларів.

У той же час багато хто почав замислюватися, чи був жертвою Джексона його найзнаменитіший маленький друг, зірка фільму "Один вдома" Макколей Калин. Актор підтвердив деякі відомості з документалки. За словами жертв, для реалізації своїх збочень актор обладнав у маєтку кілька потаємних кімнат. Видання The Sun помітило, що ще в 2005 році Калкін на суді у справі про розбещення співаком неповнолітніх розповів, що на ранчо "Неверленд" була якась таємнича спальня.

"Якщо хтось наближався до дверей, цей звук був би схожий на дін-дон, дінг-дон", — розповів Маколей Калкін в суді.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

За словами актора, вони з Джексоном лежали в одному ліжку десяток разів, але він жодного разу не ставав жертвою домагань. Після 14 років актор зауважив, що поп-король відправляє його спати в кімнату для гостей, а не лягає поруч. За словами жертв, саме в цьому віці хлопчики переставали цікавити Джексона.

Родичі поп-короля категорично заперечують все, що Джеймс Сейфчак і Вейд Робсон розповідають про схильності співака до педофілії. Вони впевнені, що жертви співака просто намагаються пропіаритися на його імені. Проте, користувачі помітили, що ранчо "Неверленд" раптом виставили на продаж за рекордно низькою ціною.

Нагадаємо, племянница Майкла Джексона розповіла про його збоченнч.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Лондоні демонтували статую Майкла Джексона.

Також Знай.uа писав, Опра Вінфрі взяла інтерв'ю у жертв Майкла Джексона.