Зараз популярна українська співачка TAYANNA може похвалитися успішної сольною кар'єрою і визнанням. Кожен її виступ заворожує, адже зірка не може приховати щасливої усмішки і вельми охоче демонструє її на камеру. А ось про минуле вона воліє багато не говорити. Адже ще залишився біль від зрад та побоїв.

Про це стало відомо завдяки відвертому інтерв'ю для телеведучої Маші Єфросиніної. Співачка відповіла на питання про особисте життя.

TAYANNA зізналася, що зараз чітко знає, що не хоче більше переживати зраду, тому що це той біль, який вона досі не змогла вгамувати. Крім цього, артистка заявила, що не тільки зради чоловіка призвели до їх розлучення.

TAYANNA

TAYANNA в першому шлюбі ставала жертвою побоїв. При цьому артистка додала, що чоловік був не впевнений у собі, тому таким чином намагався самоствердитися. До цих пір зірка не може подолати наслідки такого тиранічного ставлення до неї.

Популярні новини зараз

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Він на мене піднімав руку. Це, напевно, найбільша рана, яка може бути у жінки... При чому, я досі не знаю, яким чином це все з себе "зчищати". Тому що я займалася різними духовними практиками, медитаціями, але розумію, що до цих пір не звільнилася від цієї болі, від цієї образи. Вона ще в мені живе. І тому у мене є проблеми в знайомстві з чоловіками, бо всередині є образа на них", – зізналася TAYANNA.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що зовсім нещодавно популярний український шоумен Олександр Цекало розлучився з Вікторією Галушкою, як вже знайшов собі нову неповторну і єдину 27-річну модель Дарину. У світських колах подейкують, що новоспечена парочка встигла узаконити свої стосунки. Цю інформацію повідомили джерела, наближені до новоспеченої сім'ї.

Нагадаємо, Лазарєв розкрив пісню, з якою поїде на "Євробачення-2019": відео.

Як повідомляв Знай.uа Ані Лорак показала, як її донька росте без батька.

Знай.uа писав, Собчак похвалилася численними зрадами: "Ксюша - натура витончена".

Дивіться відео по темі: