В Україні прийшов час обрати найкращого батька. Так, до списку номінантів премії Тато року-2019, у категорію Тато-зірка потрапили відомі українські шоумени Юрій Горбунов та Володимир Остапчук.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Відомо, що всього було оголошено 35 номінантів у 6 номінаціях: Тато-зірка, Тато-спортсмен, Тато-лікар, Тато-педагог, Тато-блогер і Вибір 4mama.ua на сайті tatoroku.4mama.ua за яких може проголосувати будь-який користувач мережі, і таким чином допомогти визначити найкращого Тата року-2019.

Юрій Горбунов з сином

Відомо також, що окрім Юрія Горбунова і Володимира Остапчука серед номінантів також є, Олександр Педан, Олег Скрипка, Сергій Притула, Олександр Усик, Василь Вірастюк та інші зірки.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Показати ще

Варто нагадати, що відома українська телеведуча Катя Осадча не припиняє дивувати шанувальників яскравими образами. Телезірка часто радує фоловерів новими знімками на своїй сторінці в Instagram, і цей раз не став винятком. Телеведуча опублікувала яскраві фотографії, на яких постала на відпочинку в сонячній Італії.

На фотографії, яка з'явилася в записі зіркової телеведучої, вона постала на огляд публіки в легкій чорній сукенці, яка оголила довгі стрункі ноги Каті і підкреслила підтягнуту фігуру. Осадча зібрала волосся ззаду, на її очах величезні сонцезахисні окуляри, а на ногах білі кросівки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що популярна зіркова пара, українські телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов, вирушили на відпочинок в Італію. Подружжя радують шанувальників сонячними знімками, які не можуть не викликати посмішки. Спочатку шоумен опублікував знімок сніданку з дружиною з аеропорту Мюнхена, проте, що кінцевою метою їх подорожі став мальовничий італійський регіон.

Нагадаємо, нова подружка Дан Балан перетворюється на копію Тіни Кароль: фанати стурбовані.

Як повідомляв Знай.uа Monatik показав лаштунки "Голосу": ось, як вони там розважаються.

Знай.uа писав, Горбунов розчулив мережу зворушливим зізнанням в коханні Осадчій.

Дивіться відео по темі: