Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, в цей раз Настя вирішила показати шанувальникам черговий шпагат, який вже взагалі нікого не вражає, судячи з лайків під фото. На фотографіях, які з'явилися в акаунті балерини, вона постала на огляд публіки в компанії молодого чоловіка. Як виявилося, цей хлопець є фітнес-тренером, його звуть Едуард Каневський. Схоже, Анастасія вирішила продемонструвати свою майстерність у шпагаті, і хотіла навчити тренера, але у нього такі рогатки не вийшли.

У підписі до фотографії Анастасія Волочкова розповіла про цього хлопця. "Після спільного тренування і зйомки з зірковим тренером Едуардом @kanevskiy_ed на шпагат він сісти не зміг. Але у нього незрівнянні біцепси і дуже багато інших достоїнств і людських якостей. Знайомі ми були раніше, але подружилися тепер в @goldenlion.club. Едуард з радістю приїхав в гості в мою атмосферу балетного залу. Здорово було і позитивно", - написала балерина.

Ось тільки оцінити черговий шпагат нікому. Як відомо, нещодавно Настя відключила можливість коментування своїх публікацій, що дуже засмутило її фанатів. Так що фоловерів не змогли висловити свою думку з приводу Настиних шпагатів. Відзначимо також, що нещодавно балерина написала довгий пост про те, що змусило її прибрати коментарі. А потім ще один такий пост, як ніби не все ще знають і зрозуміли, що вона відключила коментарі.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.