Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що скоро повернеться в Україну і візьме участь у новому проекті.

На своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нове фото, на якому постав на огляд публіки в стильному образі. Для фотосесії завидний наречений одягнув сині джинси, піджак з жилеткою та світлу сорочку. Макацарія позує з руками в кишенях десь під мостом біля води. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в Києві, хоча зараз Іраклі, судячи з усього, знаходиться в Грузії.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія заінтригував фанатів новим проектом. "Вже зовсім скоро я повертаюся в Київ для зйомок нового проекту. Обіцяю, що це буде цікаво. #maqatsa #ираклимакацария #iraklimakatsaria #georgia", - написав співак у підписі до фото.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Одним його образ сподобався, вони засипають шоумена компліментами в коментарях. Але деякі дівчата помітили, що Макацарія змінився, і запитують, чи все з ним добре. Інші ж заінтриговані проектом і просять Іраклі розповісти подробиці.

"Дуже хороший хлопець", "Що за проект? Я там теж хочу брати участь з тобою", "Дуже рада за тебе. Ти найкращий. Удачі тобі", "Як здорово! Чекаємо", "Скільки ж інтриги у погляді", "Як хочеться побачити тебе", "Прекрасна новина!", "Буду чекати", "Та ви в хорошій формі, відпочивши і набравши позитиву, вдячна вам за все", "Завжди раді таким гостям! Ви дуже приємний і розумний чоловік. Успіхів вам у всьому", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, зірка "Холостяка" зізнався, що думає про українських дівчат.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.