Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська частенько ділиться з фоловерами в Instagram новими фотографіями та новинами свого життя. Камінська нещодавно відпочивала з сім'єю на островах в Об'єднаних Арабських Еміратах, звідки постила гарячі пляжні фото. Схоже зірка повернулася з теплих країн, але не перестала тішити фанатів гаряченьким.

На своїй сторінці в Instagram зоряна красуня опублікувала нове фото в сексуально-зухвалому образі. Якщо подивитися неозброєним поглядом, то може здатися, що Слава відрізала довге руде волосся. Однак, воно просто заховане за коміром шкіряного блискучого синього плаща. Слава зображена в дивній сидячій позі, вона не дивиться в камеру. Для фотосесії, крім плаща, вона одягла чорні латексні лосини і масивні чорні черевики на підборах зі шнурками. Сидить слава на фіолетовій валізі.

Зазначимо, що за пару хвилин до публікації цього фото Камінська опублікувала зовсім інше, але потім швиденько його видалила. А в підписі до цього знімку вона написала: "Вирішила змінити фото. Спокійною". Фанати Слави Камінської в захваті від цього спокусливого фото, і засипають артистку компліментами в коментарях. Багато захоплюються фігурою Камінської, адже вона мати двох дітей, хоча деякі також не виключають, що над тілом Слави попрацював її чоловік пластичний хірург Едгар Камінський.

"Така сексі", "Мальвіна втомилася", "Худнемо до літа", "Боти бомба, лук бомба", "І що б без лосин, в сенсі інше, спокійніше", "На Анжеліну Джолі схожа на цьому фото", "Гарна Слава в будь-якому образі", "Ну дуже красива", "Красуня", "Обожнюю вас, ви богиня", "Ну красуня", "Класна", "Краса – страшна сила", "Шикарна і неповторна, як завжди", - пишуть в коментарях до фото Слави Камінської.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.