Відомий журналіст Андрій Пальчевський розповів про свою улюблену актрису, яку вважає унікально талановитою серед українського бомонду.

Про це він розповів на відео.

"Після вчорашнього ефіру глядачі звернулися до мене із запитанням: хто ваша улюблена актриса? На це запитання відповідь у мене однозначна - це Олена Кравець із 95 Кварталу. Чому? По-перше, ми часто бачимо її на екранах. По-друге, вона дуже талановита комедійна актриса. Я думаю, будь-якій жінці важко даються комедійні ролі, особливо - у компанії одних чоловіків", - розповів Пальчевський.

Нагадаємо, артистка студії Квартал 95 Олена Кравец вразила фанатів новим знімком. Жінка без сорому виклала фото без макіяжу. Відповідні опублікувала фото в Instagram.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Олена є артисткою студії Квартал 95, де виступає вже багато років і багатодітною мамою. Вона багато працює над собою, щоб завжди бути в прекрасній формі.

Сама Олена в одному зі своїх інтерв'ю зазначала, що підтримувати свій організм у формі не складно – було б бажання. І це дійсно так, адже жінка виглядає чудово, причому, часом не соромиться показувати себе без "бойової розмальовки" — на окремих публікаціях на її сторінці в соціальній мережі Instagram можна побачити найчесніші фото без макіяжу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, донька зірки студії "Квартал 95" і засновниці Жіночого Кварталу" Олени Кравець, Маша, частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram.

Дівчина часто подорожує і старанно займається танцями в школі-студії "Тодес", проте рідко з'являється на світських заходах разом з мамою. Нещодавно Марія вирушила до Відня, звідки вже встигла виставити масу кадрів. Тільки помилуйтеся на дорослу красуню! Здається, ніби дівчинка стає справжньою копією Олени.

Також Знай.ua писав про те, що засновниця Жіночого кварталу" і учасниця "Вечірнього кварталу" порадувала шанувальників новиною, що стала однією з найуспішніших жінок України, як повідомляє Politeka.