Ольга Меганська– солістка групи "ВІА Гра", яка прийшла на зміну Міші Романовій. Приваблива шатенка модельної зовнішності відповідає критеріям і параметрам, за якими продюсери підбирали попередніх учасниць культового колективу. У Ольги бездоганна фігура, обличчя, яке запам'ятовується, з захопливим поглядом і яскраво виражена сексуальність. Дівчина часто радує шанувальників в мережі новими спокусливими фото, і цей раз не став винятком.

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Ольга Меганська опублікувала чуттєве фото, на якому вона позує в чорній мереживній білизні. Правда, на знімку видно лише шматочок бюстгальтера, зате обличчя співачки буквально випромінює чуттєвість і сексуальність. Пишне волосся Ольги укладене в красиву зачіску, а один неслухняний локон спадає на обличчя з яскравим макіяжем. При цьому дівчина загадково посміхається і млосно дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Меганська написала: "Понеділок. Чергове "нове життя". Поговоримо трішки? Задавайте мені запитання в коментарях, і я чесно постараюся відповісти на адекватні". Така публікація не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери буквально завалили зірку своїми питаннями, але й не забували писати компліменти образу співачки.

"Чи є у вас які-небудь ще інтереси, окрім музики?", "Ви одна з найкрасивіших солісток "ВІА Гри", "Доброго вечора, ти молодчинка, але не розслабляйся, я згоден що ти вже багато досягла, але твій потенціал ще не повністю розкритий", "Ви дуже красива", "Яка ваша головна мета в житті?", "Дуже красива", "Оля, вважаю, що ти прикрасила "ВІА Гру" своєю яскравою зовнішністю і посилила її вокально! Подобається твій голос і вміння ним володіти", "Дуже приємно на Вас дивитися, просто милуюся", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дружина Меладзе зняла бюстгальтер і показала фанатам "50 відтінків сірого".

Популярні новини зараз

Запам'ятайте це, а краще запишіть: "Нафтогаз" дав корисні інструкції

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне"

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Меладзе розповів про долю нової ВІА Гри.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка ВІА Гри проміняла кар'єру на продавця какао-бобів.