Вони змушують серця слабкої половини битися швидше, їх ноги - підкошуватися. Не лише українські жінки - найкрасивіші у світі. Ми можемо також похвалитися і красенями-чоловіками. Хто цього року виборов право називатися найсексуальнішим та найбажанішим?

Представляємо Топ-5 зірок, чиї фото в Instagram збирають мільйони лайків та переглядів перед сном.

Поганець Макс Барських

Український співак, виходець з "Фабрики зірок-2", де вже тоді вважався найсексуальнішим учасником. Головне у ньому - це особлива подача пісні та поведінка на публіці через що він залишається привабливим навіть одягненим.

Апетитний Микола Тищенко

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Найвідоміший український ресторатор, який став також ведучим популярних шоу "МастерШеф" та "Ревізор". Тищенко не тільки готує так, що хочеться тарілки облизувати, а й більшість жонок хотіли б облизати його самого.

Гламурний Віталік Козловський

Цей український артист найчастіше тішить шанувальниць еротичними світлинами. Але ми все одно пам'ятаємо його в 2003 переможцем програми "Шанс", який співає "Чорнобривці".

Суворий суддя Влад Яма

Найвідоміший український танцюрист, суддя телевізійних проектів "Танцують всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками". Жінки простошаленіють, коли він починає виляти стегнами та поїдають очима його еротичні фото в Instagram.

Найбажаніший холостяк Нікіта Добринін

Український теле- і радіоведучий, головний редактор глянцю XXL, головний герой дев'ятого сезону шоу Холостяк. Цього року більша частина українок прикували погляд до телеекранів та з нетерпінням чекають на новий випуск шоуза участю сексуального Добриніна.

Нагадаємо,холостяк Нікіта Добринін зізнався, хто з учасниць шоу дратує його найбільше.

Як повідомляв Знай. ua, "Холостяк" Добринін поділився найпотаємнішим. Микита Добринін поділився улюбленими книгами і розповів, що його надихає.

Знай. ua писав, що Камінська влаштувалася свахою на "Холостяк-9". Камінська влаштувала справжній допит учасницям-красуням.