Українська співачка Настя Каменських показала нове фото з Потапом, яке знову підігріло чутки про роман між ними.

Відповідний кадр з'явився на сторінці співачки у соцільній мережі.

Зокрема, Каменський опублікувала знімок, під яким відразу ж розгорнулись баталії між прихильниками співачки про ймовірний роман з Потапом.

Відзначається, що кадрі співачка позує без макіяжу за столом з кавою. Поруч - Потап. "Красива пара", "Не можна бути такою гарною", "Красиве фото, на ньому ви, до речі, дуже схожі", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "Попа, як у Кім", який, до речі, вже встиг зібрати понад 12 млн. переглядів на каналі Youtube. Так, артистка вирішила познайомити шанувальників з розкішними дівчатами з підтанцьовки, виставивши невеликий уривок з ролика.

"Моя команда, моя любов, моя сила", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Краща команда!🔥❤️😍", "Ви чудові 😍", "Ви найкраща !!! 😍😍😍 Богиня краси 😍😍😍😘😘😘🔥", "Ніжки клас", "Бомба 👍😎😎😎😎".

Крім того варто відзначити, що Настя Каменских активно веде сторінку в соціальних мережах, куди постить свіжі фото і відео зі своїх концертів, життя та занять спортом. Але найбільше шанувальників знаменитості цікавить її особисте життя, оскільки співачка постійно розповідає про свого обранця.

Нещодавно виконавиця знову розповіла про свої стосунки, які так ретельно приховує. Вона в черговий раз зазначила, що не буде називати конкретного імені свого чоловіка, але підкреслила, що той є її однодумцем у всьому, і заради нього, якщо буде така необхідність, вона готова кинути кар'єру.

Каменських зізналася шанувальникам: "У мене величезна любов і взаємна. І це почуття так звеличує, що мені все по плечу. Благо мій улюблений – однодумець, який супроводжує в моїй роботі. І якщо мені одного разу доведеться вибирати між кар'єрою і любов'ю, я завжди виберу любов".

Нагадаємо, Настя Каменських вперше розповіла про вагітність і аборти від Потапа.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських оголилася для відомого глянцю.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських обрала між Потапом та Винником.

NK | Настя Каменских. Зе Интервьюе