Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в Національному художньому музеї України, де проходила виставка колекційних моделей французького будинку Chloé Couture.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки у білосніжному костюмі, який складається з укорочених кльошних штанів із завищеною талією, і довгого оверсайз піджака, під яким видно сірий топ. На ногах Джамали бежеві черевики на шнурках, а через плече у неї чорна сумочка. Волосся співачки розпущене, а на її обличчі акуратний макіяж і легка посмішка, артистка дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Джамала розповіла про виставку, яку відвідала. "Однією з перших побачила унікальну експозицію - ретроспективу всесвітньо відомого модного будинку Chloé. Це легендарні архівні зразки з колекцій різних років, які раніше не залишали межі Франції. Там є сукні, які для будинку @chloe створював Карл Лагерфельд. Я дивилась на них і думала, що час минає, митці йдуть, а їхні шедеври залишаються... Дуже раджу прийти в Національний художній музей і на власні очі все це побачити! Виставка триватиме до 28 березня! @hrystia. #chloetotallook #chloe", - написала Джа.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери у захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Інші ж почали обговорювати виставку, і обіцяють її відвідати.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.