Нещодавно на екрани вийшов скандальний документальний фільм "Залишаючи Неверленд", який викликав справжню бурю у ЗМІ. У стрічці двоє чоловіків розповіли про те, що Майкл Джексон насправді був педофілом, і протягом багатьох років гвалтував їх. У той же час родичі музиканта горою стали на його захист.

Так, племінниця поп-короля, 37-річна Бренді Джексон розповіла, що протягом 9 років зустрічалася з одним із обвинувачів дядька, Вейдом Робсоном.

У шоу The Kyle and Jackie O Show родичка співака заявила, що Робсон бреше, оскільки за роки їхніх стосунків він жодного разу не згадував про насильство з боку Джексона.

"Мене охопив жах, коли я подивилася фільм. Історія Вейда занадто гучна і безглузда. Те, що він говорить, це просто смішно. У фільмі він описав не мого дядька, а зовсім іншу людину. Все, що він коли-небудь говорив про Майкла з тих пір, як ми знайомі, повністю суперечить його свідченням у фільмі", - заявила жінка.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Бренді також зауважила, що під час другого слухання Вейду було 22 роки, одже, він брехав під присягою.

"Справа в тому, що Вейд сказав, що він боявся, що вони з Майклом відправляться у в'язницю, якщо він розповість про насильство з його боку, але Вейд був вже дорослим, коли говорив вдруге", - зазначила Джексон.

Племінница поп-короля заявила, що якби Майкл дійсно регулярно ґвалтував Вейда, той би розповів про все при першій же можливості.

"Якщо б хтось поглумився над вами, коли вам було 14 років, і у вас був шанс дати показання і посадити людину на все життя, щоб вона не могла нікому більше нашкодити, ви б це зробили. Всі б це зробили", - додала Джексон.

Нагадаємо, російська співачка Слава залишила скандальний коментар з приводу сексуальних уподобань Джексона.

Раніше Знай.uа повідомляв, Глюкоза відреагувала на скандал навколо збочень Майкла Джексона.

Також Знай.uа писав, у Лондоні вирішили демонтувати двометрову скульптуру Джексона біля Національного музею футболу.