Відомий російський гуморист Євген Петросян не сумує після розлучення з Оленою Степаненко - днями чоловіка засікли у компанії молодої красуні в Дубаї.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що нещодавно молодий помічниці Петросяна Тетяні Брухуновій виповнилося 30 років. На честь круглої дати гуморист відвіз асистентку в Дубаї.

Журналісти з'ясували, що пара зупинилася в одному з елітних готелів, на території якого розташовані чотири відкритих басейну, численні бари і лаундж-зони.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Гуморист обрав номер люкс, проживання в якому обійдеться приблизно в 200 тисяч рублів за сім днів. Якщо Тетяна Брухунова на своїй сторінці в Instagram веде докладний звіт про перебування на шикарному курорті і про те, як проводить вільний час в магазинах і бутіках. Євген Петросян натомість не публікує фото з відпочинку.

Втім, численні шанувальники гумориста переконані, що Тетяна Брухунова позитивно впливає на артиста. На думку фанатів, гуморист буквально розцвів: помолодшав, став відвідувати тренажерний зал. Дійсно, за словами самого Євгена Петросяна, він щодня робить вправи по 30 разів. На доказ гуморист опублікував відео з залу.

"Кажуть, щоб міцно стояти на ногах, потрібно бігти вперед! Я намагаюся кожен день!" – оптимістично заявив артист.

Нагадаємо, адвокат відомого російського гумориста Євгена Петросяна зробив скандальну заяву про квартиру, де проживає його колишня дружина.

Сталося це під час засідання про розподіл майна гумористів Олени Степаненко та Євгена Петросяна в Хамовницькому суді Москви, передає "Комсомольська правда".

Як повідомляв раніше Знай.ua, легендарний радянський і російський гуру естрадного гумору Євген Петросян після скандального розлучення з Оленою Степаненко насолоджується життям й чудово виглядає.

Це підтверджує нещодавній знімок Петросяна, який у мережі викликав шквал коментарів серед дописників.

Також Знай.ua писав про те, що гучна новина про скандальне розлучення відомих гумористів Олени Степаненко і Євгена Петросяна після 30 років шлюбу шокувала багатьох шанувальників їхньої творчості.