Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість позувала у власній розкішній гардеробній, виставивши напоказ величезну коллецию сумок і взуття. Так, артистка приміряла незвичайну довгу сукню молочного кольору від культового дизайнера Ріка Оуенса з величезним вирізом на спині.

"Примірки ✨", - лаконічно підписала Кардашьян. За 13 годин кадр встиг набрати майже 2 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали розхвалювати апетитну фігуру Кім. Були і ті, хто зазначив, що така гардеробна - мрія кожної дівчини і почали роздивлятися, який же з аксесуарів подобається їм найбільше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншу.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.

Популярні новини зараз

Червень - останній термін: хто з пенсіонерів має встигнути оформити 3250 грн "бонусів"

Травневі платіжки за світло будуть із "сюрпризом": кому доведеться заплатити більше

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

З інших беруть пару тисяч: кому з українців задарма встановлять двозонні електролічильники

Показати ще