Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість за останній час вже встигла побувати в Буковелі, Мальдівах, Дубай та Берліні, а для чергової поїздки обрала жаркий Єгипет. Так, артистка виставила яскравий кадр, на якому цілує Сфінкса. Також Леся зізналася, що залишилася в захваті від древніх пірамід, які навіюють справжню таємницю.

"Нарешті я побувала на пірамідах!!! І я вам хочу сказати...це просто ШИКАРДОС!!! Справді магічне місце, я зарядилася 🙏👍Тепер піду телефон заряджу😁
Друзі, приголомшливе місце! Рекомендую хоча б раз вилетіти за межі готелю! Побачити щось на нашій планеті, зарядитися, відчути «таємницю» дізнатися багато нового! Подорожуйте😘🤘🏻", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Поцілуй мене,велика черепаха!))", "Це як фотка у килима - якщо у тебе немає такої - дарма жив😂😂😂👍", "Леся,мені здається ви стільки країн облітали,що вас тепер нічим не здивуєш?", "Це класно коли мандрівник зі стажем може відкрити для себе щось нове!!!)".

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.