Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася уривком з шоу "Нові російські сенсації", де разом з Микитою Джигурдою доводила свою правоту перед екс-водієм Олександром Скиртачем, який був засуджений до СІЗО за крадіжку грошей артистки. Так, Анастасія вирішила спростувати чутки про те, що подала в суд ще й на вагітну дружину афериста, Софію, назвавши обох "боягузами".

"Після програми «Нові російські сенсації» на НТВ мене багато запитують чи подавала я заяву на дружину Скиртача чи ні. Ще раз чітко і по-російськи відповідаю. НІ, НЕ ПОДАВАЛА, але вважаю її головною в ролі махінатора по обдуренню людей. Чергову заяву я подала на Скиртача за Наклеп. Подивіться на цього шахрая...😝 Це ж треба з такою впевненістю і безпринципністю ховати живу матір, заради того, щоб взяти у мене гроші і нажитися під приводом інсценованого похорону...🙈 Про що після цього говорити..😝 Вже за цей один з п'яти епізодів цей злодій відсидів півроку в СІЗО, засуджений і визнаний винним судом.👍🏼 Але замість відбування покарання, він лізе з дружиною на телек і ллє на мене бруд, з образами, наклепом і недовідною брехнею. Якщо доглянете карусель до кінця, побачите все на власні очі... І ці шахраї беруть на себе право бути «експертами» і суддями моєму житті...🤷‍♀️ Скиртачі - боягузи.😝", - підсумувала Волочкова. Варто зазначити, що коментарі хитра балерина приховала, натякаючи на те, що її не хвилює чужа думка. Нагадаємо, що скандал з екс-водієм триває вже понад півроку, і за цей час обидві сторони непогано нажилися на зйомках в провокаційних телешоу.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.

Популярні новини зараз

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще