Епатажна переможниця конкурсу "Євробачення-2018" Нетта Барзілай знайшла новий спосіб здивувати шанувальників. На своїй сторінці в Instagram ізраїльська співачка опублікувала відвертий знімок у яскравому купальнику. Відкрите вбрання з глибоким вирізом продемонструвало пишні форми Нетти, але залишило шанувальникам простір для фантазій.

Варто відзначити, що в такому вигляді Барзілай вийшла на Тижні моди в Тель-Авіві, викликавши своєю появою справжній фурор. З показу Нетта зробила справжнє шоу, потанцювавши з двома моделями прямо на подіумі.

Під публікацією співачка зізналася, що хотіла перетворитися на соковитий банан. До речі, пишна красуня зовсім не комплексує з приводу своєї фігури і на сторінці в Instagram часто ділиться своїми фото у відвертих вбраннях.

Раніше повідомлялося, що переможниця пісенного конкурсу Євробачення 2018 року ізраїльська співачка Нетта Барзілай показала знятий у Києві кліп.

Стрічка знята, здебільшого, у рожевих тонах. На початку кліпу показано весілля, з якою втікає наречений Нетти. Вона ганяється за ним по всьому Києву в образі рожевого носорога. Крім Дарницького мосту, який так люблять зарубіжні зірки, на кадрах миготить бібліотека В. І. Вернадського та один зі спальних районів столиці.

Популярні новини зараз

Українцям готують новий комунальний платіж: за що доведеться доплачувати з 1 червня

Електроенергія подорожчає вже наприкінці травня: українців приголомшили новими цінами

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Пісня називається Bassa Sababa, що перекладається з івриту приблизно як "чорт, все ок".

Нагадаємо, cлоган Євробачення-2019 присвятили скандальній переможниці.

Раніше Знай.uа повідомляв, скандальна переможниця Нацвідбір на Євробачення-2019 MARUV представила публіці своє друге альтер его — Shlakoblochina.

Також Знай.uа писав, солістка групи KAZKA Олександра Зарицька розповіла, чому не змогла виграти у Нацвідборі на Євробачення 2019. Співачка відреагувала на шквал критики в її бік і зізналася, що тепер набагато більше часу приділяє уроків вокалу.