Після виходу у світ фільму про Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд", у якому спливли скандальні подробиці про сексуальні нахили поп-короля до неповнолітніх, світ одразу ж узявся поливати брудом покійного співака.

Не стали мовчати і представники шоу-бізнесу.

Так днями російська співачка Слава залишила скандальний коментар із приводу сексуальних уподобань поп-короля.

"Я б педофілам публічно відрізала х*ї на Червоній площі", - написала вона на своїй сторінці у соцмережі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні

Показати ще

Нагадаємо, двоє чоловіків дали відверте інтерв'ю для BBC, в якому розповіли, що будучи дітьми піддавалися сексуальному насильству з боку Майкла Джексона.

36-річний Вейд Робсон заявив, легендарний співак здійснював сексуальні дії над ним протягом 7 років: з 7 по 14 років. Другий чоловік, 40-річний Джеймс Сейфчак, зізнався, що Джексон знущався над ним, коли йому було від 10 до 14 років. Обидва чоловіки розповіли, що розбещення відбувалося "сотні разів".

"Кожен раз, коли я був з ним, кожен раз, коли я залишався ночувати, він піддавав мене насильству", - сказав Робсон.

Він згадує, що Джексон обнімав його, "чіпав скрізь" і змушував хлопчика дивитися, як він сам вчиняє статевий акт. Вейд заявив, що коли йому було 14 років, Джексон спробував його зґвалтувати. За його словами, поп-музикант маніпулював дітьми і змушував думати, що "так виражається любов".

Як повідомляв раніше Знай.ua, нещодавно на американському каналі HBO вийшов скандальний документальний фільм про Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд".

У стрічці на суд громадськості вперше надано докази педофілії з боку покійного поп-короля.

Також Знай.ua писав про те, що після виходу скандального фільму про Майкла Джексона "Залишаючи Неверленд", у якому двоє чоловіків розповідають про те, як поп-король домагався їх у дитинстві, багато колишніх шанувальників оголосили покійному співакові бойкот.