Популярна українська співачка NK, вона ж Настя Каменських, заявила, що всі новини про те, що вона чекає дитину, не більше, ніж чутки та вигадки користувачів соцмереж.

Каменських виступила з такою заявою в програмі "Зе Інтерв'юер" що вийшла в ефір, 12 березня.

Настя Каменських

"Я не вагітна. Ніколи в своєму житті не народжувала, не робила абортів. Я ще взагалі в цьому напрямку не розродилася", - сказала співачка.

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

При цьому вона заінтригувала шанувальників, зізнавшись, що її серце наразі зайняте. Настя закохалась та має стосунки. Однак, хто її половинка, артистка відмовилася говорити, як і про будь-які інші подробиці її ососбистогожиття.

"Я не хочу ділитися зі світом своїм особистим життям, але розумію, що всі хочуть про це дізнатися. Я не готова до цих розповідей. Це особисте життя. Мені не подобається це все. Інакше одразу ж налетять на це все", - додала Настя Каменських.

Нагадаємо, популярна українська співачка Настя Каменських нещодавно відправилася на відпочинок в Шарм-ем-Шейх і поділилася з фанатами пікантними знімками звідти. Відповідні знімки з'явилися в Stories Instagram.

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, про що не раз писали шанувальники в соцмережах, коментуючи її свіжі знімки.

Також Знай.ua писав про те, що нове відео від Потапа випадково видало один цікавий момент. Шанувальники припустили, що саме екс-партнер по сцені і є коханням Насті Каменських.

Дивіться: Відверте інтервю Насті Каменських