Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує з величезним букетом.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки у себе вдома, мабуть, після концерту. Зірка вирішила похвалитися величезним різнобарвним букетом з різних квітів, який їй подарували. Судячи з усього, цю фотографію Ольга Бузова зробила сидячи на підлозі, добре хоч одягнена, а не в трусах, як на недавньому фото.

Для імпровізованої фотосесії Ольга наділа просту червону футболку з темним принтом, якого на знімку не видно. Її волосся зібране у хвіст на потилиці, а на обличчі щільний яскравий шар макіяжу. У вухах зірки величезні сережки кільця у вигляді сердечок. Бузова присіла на підлогу поруч з квітами, вона дивиться в камеру і посміхається.

У підписі до фотографії Ольга Бузова похвалилася тим, що їй постійно дарують квіти. "Я обожнюю подорожувати, люблю гастролі, але як же добре потім приїжджати додому. Дім сповнений ароматом квітів та подарунками від моїх колег і друзів. Спасибі вам велике за вашу увагу і турботу", - написала співачка. Така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фолловери почали активно обговорювати і букет, і образ співачки, і сподобалися вони далеко не всім.

Відзначимо, що раніше артистка вже публікувала фотографію з букетом, правда, вона була куди більше пікантною. Зірка вирішила похвалитися величезним різнобарвним з букетом тюльпанів та ірисів і для цього роздяглася, щоб в центрі кадру були квіти і не відволікати увагу на все інше. З одягу на ній лише рожеві трусики, а груди вона прикрила букетом.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.