Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Як виявилося, модель побувала на вечірці в Лас-Вегасі, куди заявилася в епатажному комбінезоні. Для виходу в люди Хлої Кардашян наділа світлий наряд, який складається з прозорої і тілесної сітчастої тканини. Цей комбінезон щільно обтягує тіло моделі, але при цьому підкреслює всі вигини фігури. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі щільний шар макіяжу. На поясі у Хлої висить крихітна рожева сумочка.

В підписи до фотографій світська діва написала, хто допомагав їй створювати цей пікантний образ. "Лас-Вегас. Спасибі @laquan_smith за мій казковий костюм! Стиль: @janellermiller. Волосся: @andrewfitzsimons. Макіяж: @styledbyhrush. Всі права на фотографії: @splashnews", - написала Хлої Кардашян. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Хлої потрібно бути скромнішою.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голим" сукнею українського дизайнера.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.иа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.