Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у сміливому образі на відпочинку в Єгипті.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі на яхті в морі. Для прогулянки на судні Леся Нікітюк наділа злитий смугастий чорно-білий купальник на бретельках. На її голові чорна панамка і сонцезахисні окуляри, волосся розпущене і визирає з-під головного убору. Леся сіла на бортик яхти і закинула ногу на ногу, вона не дивиться в камеру – повернула голову в бік.

У підписі до фотографії Нікітюк розповіла фанатам, чим займається і як розважається на відпочинку в Єгипті. "Рєбятки, сьогодні ми вирушили на снорклінг... ну цей, що від нежитю, дуже кльово. Дивіться сторіс, побачите там дельфінів! Червоне море – Forever! Ну ви в курсі", - написала Леся Нікітюк. Шанувальники не пройшли повз цього фото і почали активно обговорювати. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі засипають її різноманітними питаннями.

"Симпатична і красива дівчина", "Ні, ну це вже дуже красиво", "Яка красива фігура", "Офігенний купальник", "Красуня!", "Як добре і свіжо ви виглядаєте", "Класне фото", "Богиня Єгипту!", "Леді досконалість", "Купальник супер, Леся красуня", "Така струнка і довгонога!", "Як завжди неймовірна, досі переглядаю з вами передачу «Орел і решка»", "Класна фотка, Леся! Краса!", "Яка красива фігура", "Красивий купальник", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.