Народна артистка України Катерина Бужинська серйозно налякала своїх фанатів. Вона опублікувала фото з лікарні у своєму Facebook.

Артистку екстрено госпіталізували в одну з лікарень в Болгарії. Співачка показала, що вона лежить у лікарняній палаті, а в неї в руці стоїть крапельниця.

Відомо, що її чоловік родом з Болгарії. Співачка терміново потрапила в лікарню через перевтому. У підписі до фото Бужинська пояснила, чому так сталося.

"Ось до чого призводить скажений ритм життя, стрес, невміння делегувати відповідальність (це стосується синдрому "мами", яка за все переживає) і щільний гастрольний графік", - пояснює співачка.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

Бужинська поскаржилася, що їй важко з таким графіком життя і порадила шанувальникам берегти себе і своє здоров'я.

Крім того, виконавиця назвала кілька пунктів, яким всі повинні сказати немає. Серед них систематичний недосип, постійні стреси, гіподинамія і часте вживання напоїв з підвищеним вмістом кофеїну.

Також важливими факторами до погіршення самопочуття, на думку Бужинської, є різке схуднення, яке виснажує організм і неуважність під час прийому медикаментів.

"Полюбіть себе самого. Любити себе – означає добре спати, смачно і правильно харчуватися, знаходити час, щоб позайматися спортом разом зі своїми дітьми, вміти зупинитися, щоб відпочити від стресових ситуацій. А ваше серце за це відповість вам взаємністю", - звертається Катерина до фанатів.

Нагадаємо, у Пєскова виявили рак. Чоловік переніс складну операцію, але, схоже, це мало допомогло.

Як повідомляв Знай. ua, трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління. Знаменитий артист помер ще 10 лютого, проте публічно заявили про його смерть лише зараз.

Знай. ua писав, що жінки попали в криваве ДТП у Києві. Дорогі іномарки вилетіли на тротуар, а жертвою став невинна дитина.