Шоумен Максим Галкін розповів про те, як почувається його дружина російська співачка Алла Пугачова. Про це він повідомив в інтерв'ю російським ЗМІ.

Галкін вважає, що 69-річна Примадонна вже забула, що це таке бути сильною і незалежною. За словами пародиста, Алла Пугачова на сцені і вдома – це два різних людини. При цьому артисткою Примадонна себе не пам'ятає і сама, саме тому їй раз за разом важко повертатися на публіку.

"На сцену Алла виходить артисткою, а не дружиною. Безумовно, в житті я знаю іншу Аллу, і там розуміння, ніжність, любов, жертовність. І їй щоразу складно повертатися на сцену і зараз важко, тому що ту Аллу вона вже сама не пам'ятає", – розповів він.

Максим відверто розповів, що за останні роки Пугачова буквально розчинилася в сім'ї і дітях і кожен раз їй вага складніше повертатися на сцену і усвідомлювати себе в ролі артистки. Крім того, вона відчуває чималий стрес із-за підвищеної уваги публіки.

Чоловік Пугачової вирішив допомогти їй і взяв на себе функції її прес-секретаря. У тому числі він спілкується з журналістами. Вони іноді відчувають незручність і вибачаються перед шоуменом за те, що їх більше цікавить Алла Борисівна, ніж він.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Мене це анітрохи не зачіпає", - зазначає Галкін.

Пародист відзначає, що у них в родині ніколи не буває сварок завдяки мудрості Алли Пугачової. Так, вона навіть при гостях завжди садить чоловіка на чільне столу, щоб показати, хто в домі головний.

Нагадаємо, Пугачова витягла з шафи всі скелети. Пугачова розповіла про фіктивні шлюби, любов і важкі розлучення.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін зізнався, Пугачова перетворила його в Кіркорова. Максим Галкін дав відверте інтерв'ю, в якому зізнався, як Алла Пугачова зробила його таким же популярним, як Кіркорова.

Знай. ua писав, що Галкін шокував фанів одкровенням про Пугачової. Галкін, який любить ділитися з журналістами про своє особисте життя і про стосунки з Аллою.