Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася чорно-білим кадром з недавньої фотосесії і вперше після розлучення з чоловіком Муратом Налчаджіоглу заговорила про кохання. Так, шанувальники одразу ж вирішили, що артистка сильно сумує.

"🙏🏽 Коханям служіть один одному.", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз сумного знімка: "Така красива жінка ,а очі сумні", "😘Не сумуй🌼", "дуже сумна😒🙁", "Красива,але сумна.Щастя тобі", "В очах якась душевна печаль😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.