Учасниця "золотого складу" групи "ВІА Гра", українська співачка і продюсер Надія Мейхер довела, що багатодітні матері можуть мати чудову фігуру. Так, 36-річна Надія Мейхер, вразила своїх шанувальників ідеальним тілом в стильному вбранні. Спокусливі фото співачки з'явилися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці Надії Мейхер, вона постала на огляд публіки в спокусливому образі. Для фотосесії зірка одягла спокусливе плаття різної фактури. Так, верх у цього вбрання схожий шкіряний чорний топ на бретелях, який підкреслює струнку фігуру і пружний бюст артистки. А поділ сукні довгий чорно-біло-сірий з флористичним принтом. На ногах співачки стильні черевики, її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Надія Мейхер рекламує свою творчу майстерню, а також розповідає про те, як нелегко бути жінкою в сучасному світі. "Для моїх впевнених у собі, самодостатніх дівчат @meiher_by_meiher. Не з чуток знаю, що, будучи людиною працьовитою, яка обіймає різні посади, ведучи ділову, підприємницьку діяльність, МИ як і раніше ЖІНКИ... І з начальника можемо перевтілитися на ніжне, любляче прекрасне створіння. А одяг лише підкреслює наші стани, нашу якість енергії на сьогоднішній день. Злагоди Вам, Нам з Собою, мої Любі Панянки. Любіть мистецтво в собі...", - написала Надія.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Надії Мейхер. Фанати в захваті від нової фотографії на її сторінці, і засипають зірку компліментами в коментарях. Найбільше уваги дісталося цьому пікантному платтю, яке Надя одягла для фотосесії.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.