Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у милому образі в аеропорту.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в кумедному образі в київському аеропорту Бориспіль, а саме в Duty Free. Зокрема, телезірка похвалилася покупкою. Для польоту Леся Нікітюк одягла чорну курточку і чорну панамку з зухвалим принтом. Волосся телезірки розпущене, на її обличчі легкий макіяж з акцентом на губи і прозорі темні окуляри. Саме ці окуляри від бренду Dior рекламує Леся на цей раз.

У підписі до фотографії телезірка розповідає про свою традицію купувати щось в аеропорту. "Нові Dior!! Як вам? В українському Duty Free @dutyfreeukraineofficial завжди нові колекції окулярів, всі оригінали потрапляють туди раніше за інші магазини! Це щоб ви знали, модниці #багиняламината @DutyFreeUkraineOfficial, #DutyFreeNew", - написала Леся Нікітюк. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, куди це Леся зібралася летіти.

"Дуже круті окуляри, треба було мені теж таке брати", "Красуня", "Леся, в цих окулярах ви виглядаєте, мов кінозірка! Дуже підходять вам! А Duty Free безумовно кращі, як першовідкривачі нових продуктів", "Прикупила?", "Червона шапочка веселіша", "Круто, як же", "Неперевершена! Але окуляри, або капелюшок, разом не дуже", "Леся, Ви гарно виглядаєте", "Окуляри відстій, а ти красуня", "Круті! Я б такі носила із задоволенням! Вам йдуть!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.