Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчих новими фотографіями і відео на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно артист презентував нову пісню під назвою "Роксолана", 28 лютого випустив на неї кліп, а тепер відправився в однойменний тур українськими містами. І, судячи з усього, концерти Винника в новому турі будуть не тільки у великих містах, а й в більш провінційних.

Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографії, на яких позує під час концерту в Броварах, що під Києвом. Нещодавно артист виступав у Білій Церкві та Умані, а також у Трускавці. Судячи з фото, Олег Винник змінив кілька сценічних костюмів під час концерту. На одному зі знімків він постав на огляд публіки в костюмі з білою сорочкою. Також є фото, де артист співає в чорній кофті на блискавці, і фото, де він у білій сорочці і брюках. Всі ці знімки були зроблені на сцені. Також на фото видно величезний зал битком забитий глядачами.

В підписи до фотографій Олег Винник написав: "Найкращий святковий початок весни разом з Броварами". Шанувальники, звичайно, не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

"Дякую за вашу творчість", "Це просто супер", "Красунчик", "Олег, як завжди супер!", "Олег, дякую за емоції! Спасибі вам за Ваші незрівнянні пісні і за Ваш голос, який пробирає до мурашок!", "Не думаю, що Олегу вистачає часу прочитати всі наші коменти... але промовчати просто неможливо. Цієї весни моя мрія збулася! Я потрапила на концерт! Навіть доторкнулася до ручки Олега і подарувала букет", "Спасибі за прекрасний концерт в Броварах! Емоції переповнюють! Третій день під враженням!", "Я обожнюю Олега Винника. Талантище, спасибі тобі за твої пісні!", - пишуть захоплені фанати.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду

Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.