Скандальна російська співачка, телеведуча, а віднедавна підприємець Ольга Бузова обожнює всіляко привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Цього разу Оля вирішила показати своїм численним шанувальникам фото, на якому позує в рожевих трусах і з величезним букетом.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона постала на огляд публіки в готельному номері, мабуть, після концерту. Зірка вирішила похвалитися величезним різнобарвним букетом з тюльпанів та ірисів і для цього роздяглася, щоб в центрі кадру були квіти, і не відволікати увагу на все інше. З одягу на ній лише рожеві трусики, а груди вона прикрила букетом. Волосся Олі розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

У підписі до фото Ольга Бузова написала: "Сьогодні у мене справжня весна. Завдяки вам, Нижньовартовськ – L Love. Дяяяяякую". Така публікація не залишилася без уваги армії шанувальників Бузової. Фолловери почали активно обговорювати і букет, і образ співачки, і сподобалися вони далеко не всім.

"Олю, ви перефарбувалися?", "Знову в трусах", "Коли вона в купальнику, то нормально, а в трусах ні. Ви що, труси – це ж ганьба в її роки. Це її життя, давайте не будемо судити людину по одязі (ну або трусах)", "Оля, чесно, ти красива, але цей вид псує всю картинку", "І треба було саме в трусах фоткатись!", "Оля дякує Нижнєвартовськ, а Нижнєвартовськ запитує, чому ви Оля так по говенному до нас поставилися і запізнилися аж на 2.5 години", "У спідничці було б гарніше, адже не 16 ж вже", "Ну реально, четвертий десяток, а всі в трусах", "Та вже взагалі зняла б труси, ганьба", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Бузова на Мальдівах повторює подвиги Волочкової.

Популярні новини зараз

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бузова показала засмаглі булочки на гірськолижному курорті.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бузова вкрала головну фішку Волочкової, і це не шпагат.