Популярна група КАZKA, яка цього року посіла третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментували свою невдачу під час Нацвідбору. Зокрема, вокалістка групи Олександра Зарицька пояснила, що співала невпевнено через хвилювання.

"Я б не сказала, що там було повз. Були проблеми саме з хвилюванням, тому голос видавався невпевненим і від хвилювання він коливався у інтонуванні. Але це все досвід. Ми б хотіли ще раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка у "Світському житті".

Після недостатньо вдалого виступу у нацвідборі на артистів обрушився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу.

"Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми розглядаємо наші графіки. Оскільки у нас зараз европейсккий тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме интонированием, саме технікою співу", - зазначила Олександра Зарицька.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як раніше повідомлялося, сьогодні глядачі дуже чекали на виступ групи KAZKA, яку до цього в Мережі активно обговорювали через не дуже хороший спів вокалістки Саші Зарицької.

На цей раз, у фіналі нацвідбору, KAZKA виступила набагато краще, що також зазначили судді. На запитання ведучого Сергія Притули, якщо в минулому році Саші добре заспівати завадили монітори, в яких вона себе погано чула, що на цей раз пішло не так.

"Не чіпляйтеся до мого вокалу, зазирніть мені сюди (в душу – прим.ред). Я тільки що зробила великий крок, як тільки я відпустила свій страх. Давайте мені вже сцену більше. Є різні думки, проблеми у людей. Хештег #nokazka, ми перевіряли, мають два повідомлення. Я вірю в те, що є люди, які нас люблять і вони завжди з нами. Спасибі їм за це", - відповіла Саша.

Нагадаємо, що в Інтернеті виявили "двійників" дуету ANNA MARIA.

Як повідомляв портал Знай.uа відома українська травесті діва Монро опублікувала в Instagram гнівний пост про Національний відбір.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", висловилася щодо Нацвідбору на Євробачення 2019