Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в образі єгипетської цариці Клеопатри.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки у відповідному вбранні. Артистка одягла пишну довгу сукню оригінального фасону з незвичайними рукавами і орнаментом. На її ногах довгі чоботи з металевим декором. А сама вона сидить на троні, закинувши ногу на ногу. На голові артистки цікава перука-головний убір, що приховує волосся, а на обличчі зірки яскравий макіяж. Але при цьому фотографія, чорно-біла.

У підпису до такого незвичайного фото Ані Лорак написала: "Всі Жінки – Богині! Стояти біля керма свого життя, відчувати, розуміти і приймати. Дарувати, Дякувати щодня. #шоудива #свято #життя #8марта #каждыйдень". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу.

"Богиня! Діва! Просто захоплююся вами", "Вдалого дня та чудового настрою!", "Ти неймовірно красива жінка", "Кароліна, коли нова пісня?! Так чекаємо!", "Вже не знає в якому вигляді себе показати", "Богиня точно!", "Найкраща співачка у всьому світі, щастя вам", "Не описати словами моє захоплення вами", "Красуня! Богиня! Діва!", "Неймовірна! Ви реально – Діва! Ніхто з Вами не зрівняється", "Клеопатра", "Як завжди, чудова", "Істина в словах! Дякувати, приймати і віддавати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.