Відома українська телеведуча Леся Нікітюк привітала маму з днем народження і виклала спільне фото з найближчою людиною. Передає Clutch.

Яскрава зірка "Орла і решки" Леся Нікітюк нещодавно повернулася з відпочинку на Мальдівах і в Карпатах. Відома телеведуча відправилася в рідній Кам'янець-Подільський, щоб відзначити день народження мами. Вона опублікувала спільне фото з рідною людиною в Instagram і написала теплі слова.

"Мамуля… Моя люба Кет. Кетрін. Happy Birthday!!! Бережіть своїх мам. P. S. Ох і пачка у мене на фото", — написала телеведуча.

У коментарях деякі підписники єхидно підмітили, що мама Лесі Нікітюк виглядає краще і молодше доньку: "Мама красивіша за тебе", "Мама дуже красива", "Мама у вас молода".

Інші ж приєдналися до привітань і побажали мамі з донькою всього найкращого: "Будьте завжди здорові і щасливі, решта купите", "Красуні! З Днем народження!", "Вітаю!Бажаю здоров'я і всього найкращого!", "З днем народження мами. Міцного здоров'я, усмішок більше в житті, щасливих днів, щоб донька радувала".

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Раніше повідомлялося, що популярна ведуча на телебаченні Леся Нікітюк та переможниця нацвідбору на Євробачення співачка MARUV вирішили влаштувати запальні танці.

Незвичний ролик був опублікований Лесею в Instagram.

На ньому зірки без макіяжу, в білих рушниках танцюють в ванній навпроти дзеркала під хіт MARUV Siren Song. Судячи з їхнього сміху, їм дуже весело.

Нагадаємо, Леся Нікітюк затьмарила мережу фото в бікіні.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка Настя Каменських опублікувала відео з Євгеном Кошовим, чим спровокувала чутки про можливий роман знаменитостей.

Також Знай.uа писав, відома українська телеведуча Леся Нікітюк виклала спокусливе фото в бікіні.