Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время і стєкло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Довгий час в мережі ходили чутки про те, що Вова безробітний і живе за рахунок більш забезпеченої та популярної дружини. Проте нещодавно Дантес похвалився роботою над новим проектом, чим заінтригував шанувальників. Тепер же він показав фотографію, зроблену на шопінгу в магазині одягу. Шанувальники припустили, що Вова витрачає гроші Наді, але це лише здогадки.

На фотографії, яка з'явилася в записі Володимира Дантеса, він постав на огляд публіки в незвичайному стильному образі. Вова сфотографував себе у величезне дзеркало, стоячи біля оригінальної весняної інсталяції, а за його спиною видно вітрини з одягом і відвідувачів бутіка. На шопінг Дантес надів все чорне – довгу сорочку і укорочені вузькі брюки, а на його ногах білі кросівки

У підписі до фотографії Володимир Дантес написав: "Фото в стилі @borodina в її і нашому улюбленому @ohmylook. Весна х*лі. P. S погляд мій... це, звичайно, кайф. Style by @anisimov_menswear. Shoes by @balenciaga. #man #streetstyle #lifestyle". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Дантеса і жартувати у відповідь на його пост.

"На стилі", "Погляд заручника", "Ну що, взяли на роботу?", "Стильний хлопець!", "Ісус, це ти?", "Все-таки взяли?", "Стильно", "Казково", "Додік театральний", "Красавчик", "Так, красень ти наш", "Дуже красивий", "Вова, так у тебе не коментарі, а суцільне працевлаштування", - пишуть шанувальники в коментарях до фото Володимира Дантеса.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.