Популярний актор і продюсер Андрій Данилко під час інтерв’ю у програмі "Ходять чутки" пригадав свої непрості стосунки з рідною сестрою. За його словами, они не спілкуються вже тривалий час. Причина в тому, що колись сестра звинуватила його у викраденні її дитини.

"Я не спілкуюся з рідною сестрою вже давно. Була ситуація, коли вона вчинила неправильно і це мене дуже зачепило. Одного разу я побачив, що її син і мій племінник дуже погано себе почуває. Я поклав його в клініку, і знаючи її нестабільний характер (вона конфліктна людина), не сказав, в якій саме лікарні лежить хлопець. Вона звинуватила мене у викраденні дитини", – пояснив Андрій Данилко ведучій Раміні Есхакзай.

Данилко підкреслив, що він був змушений приховати адресу клініки, в якій знаходився племінник. Таким чином хотів уникнути конфлікту між медиками і сестрою. А вона написала на артиста заяву в поліцію, зі звинуваченням, що нібито Данилко викрав хлопчика на органи.

Як розповів виконавець, сестра безглуздо звинуватила його у викраденні племінника. Начебто, в кінцевому результаті Андрій збирався продати хлопчика на органи.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

"Мене приїхали на студію заарештовувати. Коли правоохоронці побачили мене, злякалися, сказали, що моя сестра "з дивацтвами", але вони не могли не відреагувати на її заяву", – підсумував музикант.

Після тієї жахливої ситуації актору стало погано, як сказав Данилко, з тих пір він принципово ігнорує і не спілкується з сестрою.

А ще Данилко додав, що не планує миритися з родичкою. Разом з тим співак підтримує дуже гарні відносини з племінником і навіть купив хлопцеві квартиру.

Нагадаємо, Данилко пройшовся по Зеленському і MARUV: на тверезу голову не розумію. Вони точно не хотіли ніякого зла, а все інше - недопрацювання організаторів.